Welkom op de website van BRSTTM

Er wordt wel eens gezegd dat we er op ons best uitzien wanneer we vertrouwen hebben in onszelf. Misschien is dat de reden dat veel vrouwen kiezen voor implantaten om de vorm, de proporties en het profiel van hun borsten te verbeteren.

Borstvergroting is vandaag een van de meest toegepaste procedures binnen de plastische chirurgie. Wel is het belangrijk dat u goed nadenkt en de persoonlijke keuzes maakt die bij u passen.

Wij willen graag dat u goed op de hoogte bent van wat uw opties zijn voordat u een keuze maakt, zodat u zich goed voelt over uw beslissing. U hebt misschien vragen of zorgen waarop u antwoord wilt krijgen voordat u deze stap zet. Over het welslagen van de procedure bijvoorbeeld. Deze website doorloopt met u de stappen die nodig zijn om een goed geïnformeerde beslissing te maken. Wij adviseren u de tijd te nemen om na te denken over de vraag of borstvergroting voor u de juiste keuze is. Neem alle factoren in overweging en praat er ook over met uw chirurg.

Deze website kan geen vervanging vormen voor een gesprek tussen u en uw chirurg of voor de informatie die in het productinformatieblad te vinden is.